VISSPECIALIST MARC VAN MIERLO

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 181 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Visspecialist Marc van Mierlo. Meer weten? Ontdek meer

3 jul 2024 om 19:21 Wederom heerlijk gebakken lekkerbekken en kibbeling. Het was knapperig, lekker warm en goed gekruid. Netjes bezorgd op de afgesproken tijd. Wij zijn fan van deze viszaak
3 jul 2024 om 14:14 Ik bestel hier wekelijk en het is altijd lekker, vers en snel bezorgd! Een aanrader als je van een heerlijk visje houdt! De zelfgemaakte salade is misschien wel mijn favoriet!
19 jun 2024 om 13:36 Lekker warm en knapperigw kibbeling en dat ondanks de bezorger toch best een stuk moest fietsen echt een aanrader
5 jun 2024 om 13:47 Nou eerste keer besteld voldoet alle verwachtingen lieve bezorgster kon even niet vinden, maar ze is niet het enige. Toch warm, heerlijk en optijd.
21 mei 2024 om 19:56 Heerlijk, knapperig en vers.
18 mei 2024 om 18:29 Het eten was weer helemaal top !
16 mei 2024 om 13:17 Super weer bezorging vriendelijk en het eten was weer toppie
11 mei 2024 om 14:49 Heerlijk als altijd! Broodje paling flink belegd. Kibbeling was wat soft. De lekkerbek knapperig! Wij zijn fan en bestellen regelmatig.
30 mrt 2024 om 16:51 Kibbeling en inktvisringen waren lekker gekruid en smaakten heerlijk. Top.
27 mrt 2024 om 14:37 Samen met vriendin Brigitte genoten van een geweldige lunch!!! Super lekker!!!
24 mrt 2024 om 7:43 Was alweer even geleden maar nog steeds topkwaliteit. Supersnel bezorgd en lekkerbek en kibbeling waren heerljjk!
20 mrt 2024 om 11:31 Helaas niet zoals gewoonlijk. normaal kom ik t bij de kraam halen,krijg ik altijd waar ik voor betaal,een grote bak lekkere verse kibbeling. nu besteld: een grote bak maar was totaal niet gevuld. Met kleine droge stukjes kibbeling. (In de ochtend.)